EGM architecten benoemt Zita Balajti tot associate architect
Javascript is uitgeschakeld

EGM architecten benoemt Zita Balajti tot associate architect

Geplaatst: 02-04-2019
EGM architecten benoemt Zita Balajti tot associate architect

DORDRECHT - EGM architecten heeft architect Zita Balajti tot associate architect benoemd. Met meer dan 20 jaar ontwerpervaring met complexe en internationale projecten past haar benoeming bij de ambitie van EGM om zich nog nadrukkelijker in het buitenland te profileren.

Voordat Zita Balajti in 2016 in dienst trad bij EGM, werkte zij onder meer aan het ontwerp van het ING Hoofdkantoor en het Forum (Boedapest), het stadion van Dynamo Moskou (Moskou), het Erasmus University College (Rotterdam), het Kempinski Hotel (Bratislava), de Schaakacademie (Khanty-Mansiysk) en verschillende masterplannen in Rusland, het Midden-Oosten en Nederland.

Binnen EGM heeft Zita zich bewezen als belangrijk teamlid bij projecten op het gebied van educatie, gezondheidszorg, wonen en laboratoria. Als associate architect zal zij leiding geven aan de ontwerpstudio van EGM. Met haar doordachte en creatieve ontwerpbenadering zal zij de hoge kwaliteit bewaken van het groeiend aantal complexe projecten dat binnen de ontwerpstudio van EGM wordt ontwikkeld.

Naast het bewaken van de algemene ontwerpkwaliteit, zet de studio ook aan tot innovatie en bouwt het de internationale portfolio van het bureau verder uit.

De internationale ambities van EGM richten zich met name op gezonde gebouwen in de zorg- en welzijnssector. Het bureau heeft over de afgelopen zestig jaar een breed internationaal portfolio opgebouwd. Momenteel zijn er projecten in uitvoering in onder andere Curaçao, Finland, Noorwegen, Engeland, België, Slowakije en Saudi-Arabië.

Overig architectuurnieuws

 

Onze partners

  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • Fakro Nederland
  • JORDAHL
  • Fermacell
  • Hakron
  • Halfen
Sluit deze advertentie