Knauf Brio dekvloeren nu ook geschikt voor vloerverwarming
Javascript is uitgeschakeld

Knauf Brio dekvloeren nu ook geschikt voor vloerverwarming

Geplaatst: 11-03-2020
Knauf Brio dekvloeren nu ook geschikt voor vloerverwarming

Om een ideale woon- en werkomgeving te creëren biedt Knauf oplossingen die voldoen aan de wensen en behoeften van gebruikers. Daarbij heeft Knauf voortdurend oog voor verduurzaming en de eisen van verwerkers.

Sinds kort is er de mogelijkheid om vloerverwarming eenvoudig en snel aan te brengen in Brio droge dekvloeren.

De nauwkeurige pasvorm, de hoge stabiliteit, de lichtgewicht elementen in handzaam formaat en de uitstekende geluidsisolerende en brandwerende specificaties zijn sterke eigenschappen van de Knauf Brio droge dekvloer. Een Brio dekvloer is bovendien zó gelegd en snel beloopbaar. Nu de vraag naar vloerverwarming voor woningen, kantoren en renovatie snel toeneemt, is Knauf Brio als basis voor vloerverwarming een efficiënte keuze.

De 23 mm massieve gipsvezelplaten zijn bij uitstek geschikt voor de installatie van vloerverwarming. Het leidingwerk kan rechtstreeks worden ingefreesd in de gipsvezelplaten. Stap voor stap kan een duurzaam lage-temperatuurverwarmingssysteem worden gerealiseerd dat bijvoorbeeld ook kan worden aangesloten op een warmtepomp. De goede warmtegeleidende eigenschappen van de Brio dekvloer zorgen voor een comfortabele warmte-afgifte over het gehele vloeroppervlak. Knauf garandeert de stabiliteit van de Brio dekvloer, inclusief ingefreesd leidingwerk, als basis voor vrijwel iedere vloerafwerking.

Dankzij de duidelijke, gedetailleerde verwerkingsbrochure van Knauf is rechtstreeks infrezen van leidingwerk in een Brio dekvloer geen ingewikkelde klus. Na het infrezen worden de sleuven eenvoudig en op een milieuvriendelijke manier dichtgesmeerd met Knauf Uniflott. In de brochure wordt in overzichtelijke stappen zorgvuldig uitgelegd hoe op een efficiënte manier het beste resultaat kan worden gerealiseerd.

Overig architectuurnieuws

 

Onze partners

  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
  • Roval Aluminium
  • Sterk Beton Productie
  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
Sluit deze advertentie