Archidat Architectuur - nieuws - kraaijvanger-breidt-opnieuw-uit-met-twee-associate-partners
Javascript is uitgeschakeld

Kraaijvanger breidt opnieuw uit met twee associate partners

Geplaatst: 17-01-2019
Kraaijvanger breidt opnieuw uit met twee associate partners

ROTTERDAM - Kraaijvanger Architects breidt haar management team uit met Rinske Wikkerink en Wouter IJssel de Schepper als nieuwe associates partner / architecten. Hun ondernemende persoonlijkheden gecombineerd met ieders ontwerpkwaliteit en netwerk passen perfect in de ambities van het Rotterdamse bureau.

Kraaijvanger blijft hiermee toekomstgericht om te kunnen blijven excelleren en bij te dragen aan het creëren van mooie omgevingen.

Rinske Wikkerink
In haar 7 jarige carriere bij Kraaijvanger heeft Rinske onder andere gewerkt aan verschillende gebouwen voor de British School, Gebouw X van de TU Delft, het kantoor van de RDW in Veendam, de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en Campus Lelystad. Deze projecten hebben stuk voor stuk bijgedragen aan de expertise van Kraaijvanger op het gebied van 'innovatieve werk- en leeromgevingen'. Het opzetten van het zogenaamde ‘Tenderteam’ is eveneens een belangrijke bijdrage van Wikkerink aan Kraaijvanger Architects. De komende tijd zal Rinske zich focussen op (ontwerpend) onderzoek als verdieping van de expertises van het bureau en het verder brengen van het tenderteam.

Rinske: “Afgelopen 7 jaar heb ik met veel plezier gewerkt aan uitdagende projecten, tenders en ontwerpend onderzoek als projectarchitect bij Kraaijvanger. Ik kijk uit naar de komende jaren omdat ik Kraaijvanger zie als een bureau dat idealisme en complexe opgaves vertaalt in slimme, mooie en duurzame gebouwen.”

Wouter IJssel de Schepper
Wouter, sinds 2008 werkzaam bij Kraaijvanger, heeft een track record in het bewaken van de kwaliteit van het ontwerp. Zijn drive, zijn achtergrond in zowel architectuur (TU Delft) als bouwtechniek (HTS Enschede) en zijn vakmanschap maken hem een gepassioneerd architect. Grote complexe binnenstedelijke opgaves zoals Stadskantoor Utrecht en Stadskantoor Gent, maar ook de revitalisering van de voormalige Blokker aan de Hoogstraat (Rotterdam) en diverse transformaties van de V&D warenhuizen maken onderdeel uit van zijn portfolio. Deze ruime ervaring in de utiliteitsbouw combineert hij met zijn persoonlijke interesse in de intieme woonomgeving die hij als onderzoeksterrein ziet voor de toekomst. Na een periode gewerkt te hebben aan tenders en prijsvragen zal Wouter in 2019 weer gaan werken aan concrete ontwerpopgaven.
Wouter: “De veranderingen in de samenleving mogen nog meer tot uitdrukking komen in ons woonmilieu. Energieneutrale woningen, diverse en flexibele wooneenheden, collectieve ruimten en gedeelde voorzieningen. Bij het kijken naar de huidige behoeften van de maatschappij moet je in gedachten houden dat het over vijftig jaar nog relevant moet zijn.”

Overig architectuurnieuws

 

Onze partners

  • GevelMeesters
  • IsoBouw Systems
  • BMI Monier
  • Kingspan Insulation
  • Knauf
  • Köster afdichtingssystemen
  • MAGNUM Heating
Sluit deze advertentie